Produkter

Vores produkter

 

Hos Nordic TC Health har vi gjort os mange tanker om de produkter vi har valgt at føre, og derfor er det vigtigt for os at være i tæt dialog med producenterne. Vi får jævnligt besøg i vores butik på Store Kongensgade 6 i København, af de søde repræsentanter for de forskellige mærker, og det sætter vi meget stor pris på. I kan følge med i de seneste besøg samt lanceringen af nye produkter på vores Facebook side og Instagram, hvor vi vil sørge for at holde jer opdaterede.

Biogalacid

 

BIOGALACID aps er grundlagt 23. april 2013.

BIOGALACID aps udvikler, producerer og markedsfører fysiologisk funktionelle produkter indeholdende pektin og baseret på pektins videnskabeligt dokumenterede fysiologiske egenskaber.

BIOGALACID aps arbejder med to produktlinier:

Kosttilskud under varemærket Frugtin®

Hudbeskyttelse under varemærket pH-Skincare®

Dr. Hauschka

Uanset din huds tilstand, har Dr. Hauschka en række produkter, der kan hjælpe dig med at opnå en hud du bliver glad for at se i spejlet hver morgen.

Hauschkas kosmetikpræparater bærer NATRUE-stemplet for ægte naturkosmetik og økologisk kosmetik. Kvaliteten på produkterne fra Dr. Hauschka Kosmetik har også vist sig i uafhængige test.

AnneMarie Börlind

Fillerina

Fillerina Dermo-Kosmetisk filler til hjemmebrug findes i 3 forskellige styrker, der hver især tilgodeser den mest optimale virkning til netop din huds fremtoning.

 

Grad 1. Begyndende aldersbetingede rynker og udtrykslinjer. Begyndende tegn på slaphed og manglende volumen, især omkring kindben og øjne

 

Grad 2. Moderate aldersbetingede rynker og udtrykslinjer samt ujævn ansigtskontur. Områder med moderat slaphed og manglende volumen, især omkring kindben og læber.

 

Grad 3. Tydelige aldersbetingede rynker og udtrykslinjer. Markeret og ujævn ansigtskontur med tydelig slaphed og manglende volumen, især omkring kindben og læber.